Chris Hemsworth pokupio autostopera a zatim ga provozao u svom helikopteru

Piše: Redakcija

Poznati australijski glumac Chris Hemsworth nedavno je imao nezaboravno iskustvo. Vozajući se u džipu sa svojim prijateljem iznenada je naletio na američkog muzičara Scotta Hildebranda kako stopira pored puta. Nakon što su ga primili u svoje vozilo i krenuli dalje, odlučili su da ga helikopterom prebace do poznate plaže za surfanje. Hemsworth koji se proslavio ulogom superheroja “Thora” u istoimenom filmu, oduševio je svoje zemljake ovim gestom, budući da se pokazao kao pravi domaćin. 

-Pokupio sam autostopera, nije bio serijski ubica što mi je posebno bilo drago- napisao je Hemsworth na Instagramu.

Odlično raspoloženje vladalo je tokom leta helikopterom, a mladi američki muzičar nije krio svoje oduševljenje budući da je bio jako iznenađen i uzbuđen cijelom situacijom koja ga je zadesila. Nakon što je Scotta odbacio do popularne plaže Byron Bay gdje se okupljaju surferi, Hemsworth je naglasio kako će Scott odavde ponovo morati stopirati kada se bude vraćao. 

-Izuetno iskustvo. Veoma su fini i još ne mogu da vjerujem šta se desilo- rekao je s oduševljenjem Hildebrand. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti