Tom Tailor oblači Zmajeve za Brazil

Piše: Redakcija

TOM TAILOR GROUP i Nogometni/Fudbalski savez BiH, pred nadolazeće Svjetsko prvenstvo (FIFA World Cup 2014) službeno su potpisali sponzorski Ugovor za period od 2014. godine do kraja Evropskog nogometnog prvenstva 2016.godine.

TOM TAILOR je zaštitni brend uspješnih sportista i promovira sport u mnogim zemljama.
U tom duhu, TOM TAILOR GROUP ponosno podržava Nogometnu/fudbalsku reprezentaciju Bosne i Hercegovine, a posebno zbog činjenice da je Nogometna reprezentacija BiH po prvi put u svojoj istoriji uspjela da se plasira na najvažniji nogometni događaj na svijetu.

U okviru sponzorske saradnje, TOM TAILOR GROUP, koja je jedna od vodećih evropskih proizvođača modne odjeće, pobrinut će se za izgled BH reprezentativaca na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Brazilu, kojom prlikom će Zmajevi biti odjeveni u TOM TAILOR modne kombinacije. Maksimalna podrška članovima Nogometnog saveza od strane TOM TAILOR GROUP bit će nastavljena i u narednim godinama.

Na potpisivanju sponzorskog Ugovora prisustvovali su predstavnici Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine : predsjednik N/FS Bosna i Hercegovina g. Jasmin Baković , generalni sekretar g. Elvedin Begić, portparol N/FS BiH gđa. Slavica Pecikoza kao i predstavnici TOM TAILOR GROUP – g. Ulrich Hess, direktor Sales International, g. Goran Kristan, direktor TOM TAILOR GROUP za jugoistočnu Evropu i. gđa.Jožica Flander, direktorica TOM TAILOR Sarajevo.

Reprezentativci su se u odjeći TOM TAILOR već predstavili na velikim plakatima, a posjetiteljima trgovina TOM TAILOR dostupni su artikli koje Zmajevi promoviraju.
Svi ljubitelji fudbala i TOM TAILOR-a moći će sudjelovati u brojnim promotivnim aktivnostima, koje će se održavati povodom Svjetskog nogomentog prvenstva. Naše vjerne kupce ćemo obradovati raznim iznenađenjima, a imat će mogućnost u jednoj od trgovina TOM TAILOR upoznati se i družiti sa našim reprezentativcima.

Članovi nogometne reprezentacije su za svoje fanove ekskluzivno potpisali majice TOM TAILOR, u kojima su se predstavili javnosti, a koje će se prodati u sklopu humanitarnih aktivnosti. Prikupljena sredstva će biti donirana humanitarnim organizacijama.

O svim narednim promotivnim i humanitarnim aktivnostima ćemo javnost i medije naknadno informisati.

O TOM TAILOR GROUP

TOM TAILOR GROUP je internacionalna modna kompanija koja nudi svojim kupcima modernu casual odjeću i asesoare srednjeg cjenovnog ranga, a u čijem sastavu se nalaze brendovi TOM TAILOR i BONITA. Brend TOM TAILOR predstavlja se sa linijama: TOM TAILOR CASUAL, TOM TAILOR Denim i TOM TAILOR POLO TEAM.

TOM TAILOR proizvodi su namjenjeni kupcima starosne dobi od 0 do 40 i prisutni su u preko 35 zemalja svijeta, gdje posluju putem svojih trgovina I veleprodajnih partnera.
BONITA, jedna od vodećih njemačkih modnih brendova, je dio TOM TAILOR GROUP-a od avgusta 2012. godine. Sa svojom muškom i ženskom kolekcijom, namjenjena je kupcima starosne dobi 40+.

TOM TAILOR GROUP je u 2013.godini zabilježio prodaju u vrijednosti od 907,2 miliona EUR, od čega je prodaja brenda BONITA donijela 350,7 miliona EUR. Grupacija posjeduje 1.354 vlastitih maloprodajnih trgovina. Brend TOM TAILOR se prodaje i u saradnji sa veleprodajnih partnerima. Na kraju 2013.godine bio je prisutan u 197 franšiznih trgovina, 2.269 shop-in-shops I u 7.500 multi brend trgovina.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti