Nakon raskida s bokserom Hayden Panettiere pronašla novog dečka

Piše: Redakcija

Mlada glumica Hayden Panettiere pronašla je novog partnera i to samo nakon što je prije dva mjeseca raskinula svoju vezu sa nekadašnjom bokserskom zvijezdom Wladimirom Klitschkom. Hayden i njen sada već bivši dečko Wladimir, raskinuli su svoju devetogodišnju vezu, a njen novi izabranik je mladi glumac Brian Hickerson koji se pored glume veoma uspješno bavi i trgovinom nekretninama.

Hayden koja je sa Wladimirom i njihovom kćerkicom Kayaom provela nezaboravan odmor proteklog ljeta, iznenadila je sve nakon što je proteklog vikenda viđena u St. Augustinu na Floridi u šetnji sa novim momkom. Ona je zajedno sa svojim bratom i još nekoliko prijatelja uživala u šetnji, a novopečeni par nije pokušavao sakriti svoju vezu. 

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti