Jelena i Novak Đoković uživaju u Italiji

Piše: Redakcija

Poznati teniser Novak Đoković i njegova supruga Jelena proteklog vikenda bili su gosti na vjenčanju svojih prijatelja koje je održano u Italiji. Lijep i sunčan dan upotpunio je ugođaj, a slavni teniser uživao je u društvu svoje supruge Jelene. Osmjehe i dobro raspoloženje nisu krili, a svadbena zabava trajala je do kasno u noć. Novak je na sebi imao elegantno crno odjelo dok je Jelena nosila crnu usku haljinu koja je posebno istakla njenu savršenu liniju. Par je poznat kao neko ko voli dobru zabavu i šalu, pa su svoj izgled upotpunilio zanimljivim dekoracijama koje su nosili na glavi. 

Dan nakon slavlja, par je iskoristio za jutrarnju vježbu i meditaciju, budući da je Novak poznat kao veliki profesionalac i nije sklon dugotrajnom odmoru i spavanju. Zajedno sa suprugom Jelenom, Novak je iskoristio svjež i prijatan jutarnji vazduh kako bi posvetio pažnjnu svojoj fizičkoj formi. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti