Amber Heard: Žena koja je razvodom uništila Johnnyja Deppa

Piše: Redakcija

 

Glumica Amber Heard javnosti je poznata po nekoliko uspješnih filmskih uloga, ali i po brojnim ljubavnim vezama. U holivudskim krugovima poznata je kao velika zavodnica. 32-godišnja glumica najviše medijske pažnje ukrala je dok u braku s Johnnyjem Deppom, ali i razvodom koji je uslijedio nakon optužbi da ju je fizički i psihički zlostavljao. Od samog početka Johnnya su prijatelji upozoravali na činjenicu da će mlađa supruga iskoristiti sve zbog slave i novca, ali on ih nije poslušao.

Rezultat slika za elon musk i amber

 

Ubrzo nakon razvoda od Deepa, Amber je pronašla novu ljubav, milijardera Elona Muska. Nakon samo godinu dana slomila je srce i njemu, a on ju je javno oplakivao u intervjuu za časopis „GQ“. Priznao je kako je jako patio nakon prekida, te da je ustvari ona ta koja je raskinula s njim. Bilo mu je teško što pored slave i novca ipak u krevet ide sam svaku noć.

 

Ne tako dugo poslije intervjua, glumica mu se vratila, ali ta veza nije potrajala. Brzo je započela novu vezu s bivšim dečkom njemačkog top modela Haidi Klum, trgovacem nekretninama Viti Schnabelu. Vezu s njim nije skrivala a veza je pukla u tišini, jer kako se čini ova glumica se u posljednje vrijeme ne odvaja od dizajnera Kristophera Brocka.

Rezultat slika za Kristophera Brocka

Ranije ovog mjeseca viđeni su u jednom baru gdje su uživali u karaokama i prisnom plesu, dok su sinoć uživali u romantičnoj večeri na Beverly Hillsu. On je suosnivač brenda Brock Collection koji ima sa suprugom Laurom Vasser. Par se vjenčao 2014., u ljeto i imaju 4-godišnjeg Charlieja. Zadnji put su fotografisani u septembru ove godine na jednom eventu u New Yorku na kojem je također bila i Amber.

Šta se tačno događa između Kristophera i Amber uskoro će se saznati.

Pročitajte još