Tina Turner progovorila o smrti sina

Piše: Redakcija
Poznata pjevačica Tina Turner nedavno je u intervjuu za britanski BBC po prvi put otvoreno govorila o smrti njenog sina Craiga koji je ove godine u svom stanu u Los Angelesu izvršio samoubistvo. Tina je medijima otkrila da je prije nego je digao ruku na sebe, razogvarala sa Craigom koji joj je ispričao da se osjeća ispunjenim u novoj ljubavnoj vezi koju je započeo.
 
-Ne znam šta ga je dovelo do ivice smrti, jer, rekao mi je da nikad do sada nije upoznao takvu djevojku- rekla je Turner.
 
Ona je rekla kako ju je Craig želio upoznati sa svojom djevojkom. Čak je opremio svoj stan koji mu je Tina kupila nekoliko godina ranije. Za nju je ovaj potez bio šokirajući, a kako je već naglasila, nije mogla ni pretpostaviti šta će se desiti.
 
-Posljednjih nekoliko naših razgovora telefonom zvučao mi je čudno, kao nikada do sada, nisam mogla ni pretpostaviti šta mu se dešava sve do trenutka kada se ubio- izjavila je Tina.
 
Craig je rođen u vezi koju je 78-godišnja muzička legenda imala sa saksofonistom Raymondom Hillom. Dvije godine nakon njega, rodila je Ronnieja, jedino biološko dijete nje i Ikea Turnera, no osim njih dvojice Tina se brinula i o još dva Ikeova sina koja je posvojila, Michaelu i Ikeu Jr-u.

 

 
 
 

Pročitajte još