Kraljevska beba stiže na proljeće: Meghan će na porođaju imati 22 pomagača

Piše: Redakcija

Još jedna kraljevska beba stiže u dvor na proljeće, a prinova će biti sedma u nasljedstvu za krunu, zbog čega se Meghan mora pridržavati strogih kraljevskih pravila.

Za prvi dan kraljevske turneje po Australiji, Vojvotkinja od Sussexa, objavila je vijest o trudnoći, nakon čega je stigla i službena obavijest s dvora.

Da bi smjela otputovati sa suprugom na turneju po Australiji, Novom Zelandu i okolnim otocima Meghan je morala tražiti posebnu dozvolu i to tek nakon što joj je u 12. sedmici napravljen ultrazvuk, koji je pokazao da je s trudnoćom sve uredu. Nakon što se vrate u svoj dom bit će joj zabranjena dalja prekookeanska putovanja. Za Meghan će to biti jako teško budući da njena majka živi u Americi. Ali ako se Doria predomisli i dođe živjeti u London, kako se nagađa, za Meghan će biti vrlo lako poštovati to pravilo.

Pri porođaju Meghan će imati dva ginekologa, tri babice, tri anesteziologa, četiri člana hirurgije, dva pomagača, četiri pedijatra, laboratorijskog tehničara za krvne pretrage i tri menadžera. Iz palače objašnjavaju da je za pripadnike kraljevske porodice potrebno da svi budu tu. Na isti način zbrinuta je i Kate Middleton kada je bila trudna i to sva tri puta. Za Meghan olakšavajuća činjenica jeste da će sve teći mnogo opuštenije jer ona ne nosi nasljednika kraljevske krune.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti