Novosti

Lepa Brena napravila spektakl kakav Beograd još nije vidio

Sat vremena prije početka koncerta u Štark Areni zaustavljen je saobraćaj u Beogradu. Dio grada u kojem se nalazi dvorana bio je zakrčen, jer su svi htjeli da vide i čuju regionalnu fokl divu. Miljenica publike, Lepa Brena, uspjela je napraviti spektakl kakav Beograd još nije vidio.

Više od tri decenije blistave karijere pjevačica je odlučila proslaviti s publikom u Štark Areni, a kao što je to i obećala slavlje je napravila na vrlo orginalan način. Prvo se spustila s neba sjedeći na velikoj zlatnoj zvijezdi, baš kao što joj i dolikuje, a onda je uslijedio spektakl. Na bini dugoj 22 metra, sa liftovima s kojih je silazila, napravila je i nekoliko vizuelnih promjena te pokazala da joj odlično stoje i crvena i plava boja kose. Plesnoj koreografiji i vitkoj liniji mogu pozavidjeti i dvadesetogodišnjakinje.

S Lepom Brenom pjevalo je preko dvadeset hiljada ljudi, nizali su se hitovi i s novog albuma, dok su scenski efekti, kostimi i plesne tačke doprinjele dobroj atmosferi. Pored novih hitova pjevali su se podjednako i stari koji su obilježili njenu karijeru osamdesetih.

Publika je došla iz svih krajeva svijeta kako bi uživala u humorističkom dijelu za koji su zašlužni Andrija Milošević i Anđelka Prpić. Za ovu priliku Andrija je bio Boba, dok je Anđelka glumila lik Brene. Definitivno je bilo veče za pamćenje o kojem će se dugo pričati. Zbog velikog interesovanja za sutra je pripremljen još jedan spektakl ove folk dive. Brena je uspjela napuniti ne samo jednu već dvije Arene i to pod sloganom „Zar je važno dal se peva ili pjeva“. Ovim koncertima još jednom je dokazala da njene pjesme, entuzijazam i energija ne poznaju niti granice niti barijere.