David Gandy: S manekenske piste u dizajnerske vode

Piše: Redakcija

Jedan od najtraženijih modela na svijetu, David Gandy nedavno je lansirao svoju modnu kolekciju. David je naime, u saradnji sa modnom kućom “Marks&Spencer” za koju je prije nekoliko godina lansirao kolekciju donjeg veša, ovaoga puta odlučio po prvi put oprobati se u dizajnerskim vodama. Gandy će se narednih sedmica predstaviti svojom prvom kolekciojm muških odijela.

U ponodi će se naći tri vrste odijela, svečano odijelo, odijelo za večernje izlaske te muški kaput od vune inspirisan vojnim kaputima. Gandy je jedan od najtraženijih modela na svjetskoj sceni, a svoju veliku popularnost izgradio je svojim originalnim i elegantnim modnim stilom. U dosadašnjoj karijeri modela Gandy je sarađivao sa brojnim svjetskim modnim brendovima poput H&M, Massimo Dutti, Zara, Hugo Boss, Rusell&Bromley te mnogim drugim. 

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti