Popularna manekenka se udala u tajnosti i zbog ljubavi promijenila i vjeru

Piše: Redakcija

Prošle sedmice na intimnoj ceremoniji, organiziranoj prema židovskim običajima, 26-godišnji model Karlie Kloss i njen izabranik Joshua Kushner izgovorili su sudbonosno DA. Karlie, koja je zaštitno lice mnogih prestižnih brendova, između ostalih i kuća: Adidas, Estée Lauder i Carolina Herrera, odlučila je udati se u Diorovoj vjenčanici. Vjenčanje koje je upriličeno u tajnosti, na imanju u New Yorku pred oko 80 zvanica,  uslijedilo je samo tri mjeseca nakon zaruka. Da bi se svom dragom zaklela na vječnu ljubav, Karlie je mjesec prije zaruka, prešla na židovstvo. Istu stvar je uradila i Ivanka Trump, prije nego što se udala za starijeg Joshuinog brata Jareda Kushnera. Karlie i Joshua su se upoznali 2012.godine, i do sada se nisu pretjerano eksponirali na javnim događajima, tek bi s vremena na vrijeme objavili neku od zajedničkih fotografija s romantičnih putovanja, ili bi Karlie na društvenim mrežama izrazila ljubav prema svom dragom.

Karlie i Joshua u vezi od 2012.godine

-Volim te više nego što to mogu riječima opisati. Josh, ti si moj najbolji prijatelj i srodna duša. Ne mogu dočekati da budemo zajedno zauvijek – napisala je Karlie u julu ove godine nakon što joj je Joshua na ruku stavio skupocijeni dijamantni prsten.

Karlie je oduševila modelom vjenčanice koju je specijalno za nju dizajnirala kreativna direktorca kuće Dior, Maria Grazia Chiuri. Cijeli stajling pratio je nenapadni make-up, i široki osmijeh kojim je Karlie poručila da je najsretnija mladenka na svijetu.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti