Ana Ivanović: Fotografija o kojoj svi govore

Piše: Redakcija

Poznata srbijanska teniserka Ana Ivanović fotografije na društvenim mrežama i ne dijeli previše često, no, posljednjom je u nizu izazvala lavinu komentara. Naime, ona je podijelila fotografiju na kojoj pozira u zimskoj jakni, s kapom na glavi, a iza nje se mogu vidjeti brojni ukrasi za Noć vještica.

– Noć vještica dolazi u grad – napisala je ona ipod fotografije, a fanovi su joj, ako je suditi po komentarima, zamjerili što na sebi ima zimsku odjeću, dok na nogama nema čarape.

– Kapa, šal i rukavice… sve je na mjestu, ali gdje su čarape? Ana, volim te, ali ovo je već smiješno – bio je samo jedan od komentara. 

View this post on Instagram

Halloween 👻 🎃 is coming to town!

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic) on

No, da teniserka zna izabrati odjevnu kombinaciju koja se sviđa njenim fanovima pokazala je na drugoj fotografiji. Naime, fanovi su bili oduševljeni njenom odjevnom kombinacijom koju je nosila tokom nedavne hokejaške utakmice kojoj je prisustvovala sa suprugom Bastianom. Naime, ona je nosila farmerke i džemper, a cijelu kombinaciju je zaokružila čizmam u istoj boji kao džemper. Pogledajte kako je Ana izgeldala. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti