Tradicija se nastavlja: Meghan Markle prekršila još jedan protokol

Piše: Redakcija

Jedno od brojnih pravila britanske kraljevske porodice je da njene članice tokom zvaničnih događaja moraju nositi visoku potpeticu, a vojvotkinja Meghan Markle je i ovo pravilo prekršila. Naime, ona i Harry se trenutno nalaze u zvaničnoj posjeti u Australiji, a s obzirom na brojne obaveze Meghan je u jednom momentu odlučila da visoke pete zamijeni ravnim, crnim baletankama. Iako su mnogi prokomentirali da se na taj potez odlučila kako bi se lakše kretala po plaži, to se svakako može povezati i s činjenicom da je Meghan u drugom stanju, te da se već sada brine o svom zdravlju. Podsjećamo, Meghan je trenutno u trećem mjesecu trudnoće. 

Zanimljivo je to da je Meghan izabrala model baletanki modne kuće Rothy, koje su izrađene od recikliranih plastičnih boca. Uprkos njihovoj cijeni od 203 dolara žene širom svijeta su naprosto “poludjele” za njima, te su rasprodane u rekordnom roku. 

Podsjećamo, ovo nije prvi put da je novopečena vojvotkinja prekršila neko kraljevsko pravilo s obzirom na to da je od maja, kada je postala članica kraljevske porodice, nosila “zabranjene” modele haljina, svom suprugu izjavljivala ljubav u javnosti, te imala niz drugih “prekršaja”.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti