Nikad viđena fotografija vjenčanja iz kraljevske kuće

Piše: Redakcija

Princeza Eugenie i Jack Brooksbank konačno su postali bračni par 12. oktobra, a vjenčnje se održalo u crkvi St. Georga, u kojoj su se vjenčali princ Harry i Meghan Markle. Princeza Eugenie došla je do oltara u pratnji svog oca Andrewa. Da bi se zahvalili svima koji su bili uz njih taj dan, princeza je odlučila objaviti do sada neviđenu fotografiju s vjenčanja. Na instagram profilu objavila je fotografiju Alexa Bramalla u kojoj su ona i muž s djecom koja su bila u pratnji na vjenčanju.

– Jack i ja želimo se zahvaliti svima koji su zaslužni što je naš dan bio tako poseban i za sve divne želje s kojima smo počeli naše vjenčanje s osmijehom – napisala je princeza Eugenie u opisu fotografije.

Podsjećamo da je na vjenčanju Eugenie i Jacka vladala ugodna atmosfera, bilo je mnoštvo gostiju, a i vratili su nas na veliki dan princa Harryja i Meghan, kao i objavom prelijepe vijesti o Meghaninoj trudnoći. Nadamo se da će nas princeza Eugenie počastiti s još simpatičnih fotografija.

View this post on Instagram

Happy🌺Floral🌸Fri-YAY! Princess Eugenia carried a bouquet consisting of flowers that have great meaning. — Lily of the Valley: signals "the return to happiness" and most often symbolizes chastity, purity, happiness, luck and humility. — Stephanotis (pips): Symbolizes marital happiness – Baby blue thistles: symbolizes bravery, devotion, durability, strength and determination. — White spray roses: symbolize caring, purity, young love, eternal loyalty, innocence and secrecy. — Trailing ivy: eternity, fidelity, and strong affectionate attachment — Sprigs of Myrtle: the ultimate symbol of love and marriage. Princess Eugenia’s sprig of myrtle was sourced from the Isle of Wight, specifically Osbourne House from a shrub planted by Queen Victoria. 📸@Yui.Mok . . . #Bride • #Florals • #WeddingFlowers • #BBelleBride • #DressingDreams • #CreatingDreams • #Engaged

A post shared by Wedding Dress, Event & Floral (@boutiquebybelle) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti