Jamie Foxx: 50-godišnji glumac pokazao da je u savršenoj formi

Piše: Redakcija

Holivudski glumac Jamie Foxx pokazao je da je u top formi te da mu ni cjelonoćno partijanje ne ometa dnevne fizičke aktivnosti i vježbanje.

Foxx je cijelu noć proveo u izlasku djevojkom, glumicom Katie Holmes u New Yorku, a već rano ujutro je viđen na setu novog filma „Power“. Glumac je čak uradio i nekoliko sklekova.

Iako se pričalo da Jamie i Katie nisu u dobrim odnosima i da od njihovog vjenčanja neće biti ništa, sudeći po izlascima, oni su prebrodili probleme.

Podsjećamo, njih dvoje su se prvi put u javnosti pojavili 2016. godine, a do tada su se viđali tajno u New Yorku. Katie je čak koristila i perike kako bi se sakrila od nepoželjnih pogleda te da javnost ne bi saznala za njihovu vezu.

Naime, Kate i Jamie su morali kriti svoju vezu zbog ugovora koji je glumica potpisala kada se 2012. godine razvela od tadašnjeg supruga Toma Cruisea s kojim ima i kćerku Suri. Prema ugovoru, ona je pristala da se pet godina neće pojavljivati s muškarcima i ljubavnicima u javnosti. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti