Meghan i Harry uživali na plaži, a ona prvi put govorila o trudnoći

Piše: Redakcija

Foto: Instagram

Meghan Markle i princ Harry nastavili su sa svojom turnejom po Australiji, a u četvrtak su posjetili poznatu plažu Bondi. Tamo su se susreli s grupom živopisno obučenih surfera, članova grupe OneWave koji podižu svijest o važnosti mentalnog zdravlja. Oboje su učestvovali u opuštenoj raspravi. Harry je priznao kako je i njegovo psihičko zdravlje bilo narušeno nakon majčine smrti. Tada je imao 12 godina. Članovi grupe svakog se petka nalaze na plaži u sklopu “seanse protiv loših vibracija”. Potiču učesnike da “uđu u more, surfaju i izbace iz sebe” svu tjeskobu te da bez zadrške govore o depresiji.

Meghan se pojavila u maksi haljini australskog dizajnera Martina Granta. Espadrile je ubrzo skinula, isto kao i Harry svoje cipele, te su plažom prošetali bosi, čime su prekršili kraljevski protokol. Meghan je s još jednom trudnicom, Charlotte Connell razgovarala o trudoći. Priznala joj je da se već sad zbog bebe budi noću.

– Trudnoću je usporedila s jet lagom. Rekla je kako se vrlo rano probudila te da nije mogla ponovo zaspati pa je vježbala jogu koja joj pomaže – rekla je Connell za britanske medije.

https://www.instagram.com/p/BpF4KphC6Xy/?hl=hr&taken-by=harry_meghan_updates

https://www.instagram.com/p/BpF5HbBCLW-/?hl=hr&taken-by=harry_meghan_updates

https://www.instagram.com/p/BpF5zFciYKr/?hl=hr&taken-by=harry_meghan_updates

Pročitajte još