Aki Rahimovski: Muzika je moj život, ne znam šta bih drugo znao raditi

Piše: Redakcija

Legendarni frontmen “Parnog valjka” Aki Rahimovski ponovo se vratio na muzičku scenu nakon kratkotrajnog odsustva zbog lakšeg moždanog udara koji je doživio u aprilu ove godine. Nakon što se oporavio, ponovo se našao na sceni za koju ga veže dugogodišnja karijera. Kako je i sam naglasio, ne namjerava se skoro penzionisati, a kratkotrajna pauza dala mu je vremena da razmisli o prioritetima. 

-Moj život je muzika, ne znam šta bih bolje radio nego to. Ja čitave 24 godine radim ono što volim i nikad nisam razmišljao o tome da se penzionišem. Nemam namjeru da se povučem sa scene- rekao je Rahimovski.

Nakon što je vijest o njegovoj bolesti obišla region, mnogi njegovi prijatelji su se javili i ponudili mu pomoć. No, Akiju je mnogo značila podrška njegove publike koju je dobijao tokom perioda oporavka. Kako se “valjak” ponovo vratio u studio, Aki je naglasio da će novim singlom pod nazivom “Otkud ti pravo”, uskoro obradovati svoju publiku i najaviti novi album. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti