Posjeta Melbourneu: Meghan još jednom pokazala zašto je popularna

Piše: Redakcija

Vojvotkinja od Sussexa Meghan Markle danas je bila zvijezda u Melbournea, tokom dana promjenila je nekoliko modnih kombinacija, te je svaki put uspjela privući pažnju svojimj izgledom. Dizajnerske stranice dovela je do rušenja zbog velike potražnje za njenim odjevnim predmetima.

Svoj dan započela je susretom sa hiljadama Australaca u plavoj haljini australskog dizajnera Diona Leeja, čija je internet stranica srušenja zbog potražnje tog modela, ubrzo nakon što se ona prošetala u toj haljini.

Nakon prijema u vladinoj kući Meghan se pojavila u crnoj haljini s zlatnim dugmadima i visoke pete zamjenila je jednostavnim baletankama da bi stigla na vožnju tramvajem do plaže South Melbourne. Nije odolila iskušenju te se okušala u australskom nogometu, ali s obzirom da je trudna nije probala lokalne namirnice iz kafea koji vode domoroci. Ipak princ Harry je bio hrabriji.

Kraljevski par susreo se i s pripadnicima spasilačke službe, te su čestitali djeci na kampanji prikupljanja smeća prije nego što su se vratili u Sydney.

Foto: AFP

Pročitajte još