Rosie Huntington Whiteley: Još nije vrijeme za udaju

Piše: Redakcija

Popularna manekenka Rosie Huntington Whiteley govorila je nedavno u jednom intervjuu o svom odnosu sa svojim partnerom Jasonom Stathamom. Rosie je prošle godine na svijet donijela sina kome su dali ime Jack. Upravo je trudnoća bila glavna tema razgovora, a Rosie je istakla kako je to bio veoma komplikovan period u njenom životu obzirom da se mnogo ugojila. 

-Ugojila sam se 13,5 kilograma. Nije bilo lako vratiti se. Osjećala sam veliki pritisak- izjavila je Rosie koja je priznala kako bi željela imati još djece. 

Manekenka je govorila i o svom partneru nazvavši ga jako nježnim i brižnim roditeljom, iako su ga svi navikli gledati kao nekoga ko nikada ne skida ozbiljni izraz sa svog lica. Iako su u vezi osam godina, par još uvijek ne razmišlja o vjenčanju.

-Doćiće i to. Oboje smo bili fokusirani na posao, a onda nam je stigao i Jack. Već smo razgovarali na ovu temu, radujemo se tom momentu, ali trenutno to nije prioritet za nas. Mislim da će biti mnogo zabavnije kada bebac poraste kako bi mogao da bude dio vjenčanja- rekla je Rosie.  

Trenutno se ne bavi modelingom budući da se posvetila odgoju sina, a naporno radi kako bi povratila sjajnu liniju koju je imala prije trudnoće. 

View this post on Instagram

❤️

A post shared by Rosie HW (@rosiehw) on

Pročitajte još