J.Lo: Brutalnim treninzima do perfektne linije

Piše: Redakcija

Popularna latino zvijezda Jennifer Lopez svojim izgledom mami uzdahe kako muškog tako i ženskog dijela populacije. Iako je ove godine proslavila svoj 49. rođendan, latino dva izgleda bolje nego ikad. J. Lo posebnu pažnju pridaje zdravoj ishrani i redovnim i kvalitetnim treninzima. Četiri puta sedmično odlazi u teretanu dok svakodnevno radi pilates vježbe te meditira.

Zajedno sa svojim dečkom Alexom Rodrigezom nekadašnjim bejzbol igračem radi na treninzima snage te kardio programu. J.Lo je u više navrata izjavila kako joj naporne vježbe ne predstavljaju problem budući da se još od tinejdžerskih dana redovno bavila plesom što joj je pomoglo očuvati zdravlje i uvijek izgledati besprijekorno. 

Kada je u prilici, J.Lo vježba sa poznatim glumcem Dwayneom Johnsonom i Davidom Kirshom koji joj daju kvalitetne savjte i pomažu na jačanju kondicije. Budući da su koncerti na kojima nastupa širom planete, dugotrajni i propraćeni konstantnim plesom na sceni, Jennifer je uvijek spremna odgovoriti izazovima, te biti pravi profesionalac na sceni.  

 

Pročitajte još