Ne odustaje: Meghanina sestra govorila o vojvotkinjinoj trudnoći

Piše: Redakcija

Polusestra britanske vojvotkinje Meghan Markle, Samantha, koristi svaku priliku da u medijima, najčešće u negativnom kontekstu, govori o novopečenoj članici kraljevske porodice. No, prošle je sedmice donijela odluku da to promijeni te se na nacionalnoj britanskoj televiziji izvinila zbog dosadašnjeg ponašanja.

Ovaj pokušaj pomirenja kraljevska je porodica ignorirala, zbog čega se Samantha odlučila  pojaviti na ulaznim vratima Kensingtonske palate. Iako nije poznato kakvu je reakciju očekivala, osiguranje ju je istog trena udaljilo pa tako nije vidjela ni princa Harryja ni polusestru koja, očigledno, nije spremna da se pomiri. Podsjećamo, Meghan već godinama ne razgovara sa Samanthom koja je oboljela od multipla skleroze, a u medijma se mogu pročitati različiti razlozi njihove svađe. Ono što se zna je da Samantha zamjera svojoj sestri to što je zapostavila njihovog oca Thomasa.

No, čak ni ovo nije uticalo na Samanthu da odustane od pominjanja sestrinog imena u javnosti, te je govorila i o Meghaninoj trudnoći. 

–  Vrlo je bitno da svi stave svoj ego po strani. Meghan je napravila neke stvari našem ocu, ali je u dubini srca volim i želim da i ona i beba budu dobro – rekla je ona. 

Samantha je dodala i to da se nada da će trudnoća uticati na vojvotkinju da popusti te da se pomiri s njom i njihovim ocem. 

– Zaboravimo sve što se dogodilo i izgovorilo – rekla je ona. 

Meghan ovo nije komentirala.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti