Kanye West šokirao svoje fanove objavom na Twitteru

Piše: Redakcija

Poznati reper Kanye West koji je nedavno promijenio umjetničko ime u “Ye” prethodne noći objavio je snimak monologa na svom Twitter profilu koji je nazvao “Kontrola uma”. Ye je u pomalo čudnom monologu govorio da mu “neko stalno čačka po mozgu i čita mu misli” čime je ozbiljno zabrinuo svoje pratioce širom svijeta.

-Na društvenim mrežama sve je laž. Pokušavaju vam prodati laži. Prvo su svi govorili kako će na izborima pobijediti Hillary Clinton, pa nije. Potom su govorili kako me niko ne voli, a svi vole Yea- rekao je reper.

Pažnju javnosti posljednjih dana West je privukao izjavama o svojim političkim stavovima i odnosu koji ima sa američkim predsjednikom Donaldom Trumpom, sa kojim se proteklog petka sreo na ručku, gdje je napravio ozbiljan show. Tada je Donald Trump uputio riječi hvale za repera rekavši da je pravi muzički geniji i da ga voli, a West je za to vrijeme na svojoj glavi nosio kačket sa natpisom predizbornog slogana “Make America Great Again”.

-Kada mi ljudi govore o tome šta bi trebalo da radim, osjećam se kao da mi diraju mozak. Zamislite da vam neko razreže lobanju i prstima dira po mozgu. Otvorite svoja srca i neka vas duh vodi jer je sve ono što čujete napravljeno da vas kontroliše- rekao je reper u svom videu, na šta su njegovi brojni pratioci prilično negativno odreagovali. 

Gostujući u Trumpovom kabinetu u Bijeloj kući, reper je napravio svojevrstan spektakl vičući na novinare i lupajući po njegovom radnom stolu.

 

 

Pročitajte još