Žestoka svađa nekadašnjih Spajsica: Victoria prijeti tužbom

Piše: Redakcija

Već mjesecima se priča da će se nekad planetarno popularna grupa Spice Girls ponovo okupiti, a vijest je napokon nedavno potvrđena.  Spajsice će na turneju po Velikoj Britaniji (i još nekim gradovima Evrope) krenuti u maju 2019. godine, ali bez Victorije Beckham. Mel B, Mel C, Emma Bunton i Geri Horner ovih su se dana našle u Londonu kako bi snimile promo materijale, međutim u cijeloj priči nedostaje Victoria koja je odbila učestvovanje.

– Djevojke su bijesne na Victoriju jer je prvo pristala na okupljanje, a onda je rekla da se povlači. U jednom je trenu zaprijetila da će ih tužiti ako uzmu zaradu od ponovog okupljanja bez nje – ispričao je izvor za The Sun. 

Četvorka se dodatno naljutila na modnu dizajnericu jer je nedavno za Vogue rekreirala svoj izgled iz vremena kad je nastupala s bendom. Mel B je u cijeloj priči bila najglasnija pa su ‘pale’ i psovke na račun Beckhamice. 

– Mel je u jednom trenu rekla Victoriji: ‘Odje**, k***’ i razgovor je tu jednostavno stao – dodao je izvor. 

Da su se Spajsice okupile kao petorka, svaka bi unovčila 30 miliona funti. Ovako će Mel B, Mel C, Geri i Emma zaraditi po osam miliona funti. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti