Novi Bond: Nakon sjajnih uloga glumac dobio ponudu koja se ne odbija

Piše: Redakcija

Mladi glumac Richard Madden našao se u žiži javnosti ovih dana nakon što je procurila informacija kako će upravo njemu pripasti uloga novog “Jamesa Bonda”. Richard se proslavio ulogom u filmu “Tjelohranitelj” što nije prošlo nezapaženo, a šuška se kako je upravo njemu producentica novog filma o “Jamesu Bondu” Barbara Broccoli ponudila ulogu. 

-I to ne samo što je na vrhu spiska, već se ona priprema da mu ponudi ulogu, javio je izvor blizak produkciji filma.

Novi nastavnak čuvenog filma doživio je velike promjene, nakon što je reditelj Danny Boyle odlučio da napusti ovaj projekat zbog neslaganja s Barbarom. Prema nekim saznanjima do kojih su došli mediji, Boyle je odlučio da u ovom nastavku filmu o Bondu, agent strada, što se Barbari nije dopalo.

Gužva za glavnu ulogu je velika, a ukoliko Madden kojim slučajem odbije ulogu ili se odrekne angažmana tu su sjajni glumci poput Idrisa Elbae, Toma Hardyja, Jamesa Nortona te mnogih drugih koji pretenduju na ulogu. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti