Hailey Baldwin i Khloe Kardashian: Dvije dame koje se ponižavaju zbog svojih partnera

Piše: Redakcija

Iako se u javnosti često misli kako ove dvije dame imaju sve što požele, one ipak pate zbog ljubavi i muškaraca. Javnost smatra da su najveće dvije tragičarke kada je ljubav u pitanju Hailey Baldwin i Khloe Kardashian. One imaju ama baš sve ljepotu, novac, slavu i partnere koji ih naizgled obožavaju.

Haily je postala meta javnosti odkako se svijetom prošitila vijest da je pjevačica Selena Gomez, inače dugogodišnja ljubav njenog supruga Justina Bibera, ponovo hospitalizovana zbog emocionalnog sloma. Muzička zvijezda se već godinama bori s depresijom, a nakon što je tu vijest saznao Justin, viđen je kako plače u automobilu dok ga supruga vozi u nepoznatom smjeru. Od samog početka smatra se da je Justin s Haily kako bi zaboravio Selenu, koja mu je bila prva ljubav. Kako god, ne prestaje se s pričom kako se Haily ponižava ostajanjem uz Justina iz bilo kojeg razloga.

 

Također se već mjesecima priča da Khloe Kardashian koja je prije nešto više od pola godine dobila kćerku s NBA košarkašem Tristanom Thompson, da ju je više puta javno prevario. Čak je to i uradino nekoliko dana prije rođenja njihove kćerke True, Ali ona je itekako ustrajna da ne razori svoju porodicu.

 

View this post on Instagram

💕 Me and my girl!! 💕

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti