Ella Dvornik otkrila najbolji način na koji se obračunava s hejterima

Piše: Redakcija

Ellu Dvornik na Instagramu prati oko 336 hiljada obožavatelja, a nedavnom objavom ponovo je izazvala njihovom oduševljenje. Ovaj put se osvrnula na hejtere i način na koji se obračunava s njima.

-Najbolji način za obranit se od hejtera je da se sprdaš na svoj račun i prihvatiš činjenicu da te tamo negdje neko uvijek mrzi zbog te jedne stvari. Za ostalih 999 vjerovatno još nisu saznali – napisala je uvijek iskrena Ella.

Poznata je po uvijek iskrenim objavama na društvenim mrežama od kojih je napravila jako unosan posao. S popularnošću na društvenim mrežama dolaze i hejteri i obožavatelji, ali čini se da je Ella ipak pronašla način kako da se najbolje nosi i sa jednima i sa drugima.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti