Kanadski pjevač završio karijeru kako bi se posvetio bolesnom sinu

Piše: Redakcija

Kanadski pop pjevač Michael Buble iznenadio je svoju publiku nakon što je objavio novi album rekavši kako je to njegov posljednji album nakon kog se povlači iz muzike. Kao glavni razlog, naveo je potrebu da se zajedno sa suprugom Lusianom Lopilato želi posvetiti svom sinu Noahu koji je bolovao od karcinoma jetre. Skoro dvije godine, Noah se borio sa opakom bolešću, a nakon operacije njegovo stanje se popravilo. On je napravio dvogodišnju pauzu, a publika je bila zabrinuta zašto se Michael ne oglašava ni na društvenim mrežama.

-Dok smo prolazili kroz sve ovo sa Noahom, nisam se pitao ko sam ja, ali sam se upitao povodom svega ostalog. Zašto smo ovdje? Da li je ovo sve što postoji? Jer, ako je ovaj život sve što imamo, mora da postoji nešto veće od toga- počeo je on.

Buble je kako sam kaže, prošao kroz jako težak period, tokog kog mu je bilo jako teško prihvatiti činjenicu da život njegovog sina visi o koncu. 

-Odlučio sam da više nikada neću da pročitam moje ime u štampi, nikada neću pročitati nijednu recenziju, i stvarno nisam. Odlučio sam da nikada više ne koristim društvene mreže, i nisam ih koristio- istakao je pevač.

Michael je rekao kako sada samo želi biti sa porodicom i koristiti svaki trenutak kako bi svom sinu pružio pažnju i ljubav, ne želeći ništa prepustiti slučaju.

-Sada pjevam muziku koju volim. Povlačim se iz biznisa. Napravio sam savršen album i sada mogu da odem dok sam na samom vrhu- istakao je Buble. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti