Otkriveno zbog čega je Selena Gomez završila na psihijatriji

Piše: Redakcija

Selena Gomez hospitalizirana je dva puta u posljednje dvije sedmice zbog smanjenog broja bijelih krvnih stanica, što je najvjerovatnije posljedica transplantacije bubrega.

Dok je drugi put bila u bolnici, pjevačica je doživjela emocionalni slom te se trenutno nalazi u psihijatrijskoj ustanovi na liječenju. 

View this post on Instagram

#California life @puma

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

– Ona je jako dobra, pažljiva i draga osoba. No, uvijek se osjeća odgovorno za tuđe postupke, još od svoje mladosti -rekao je izvor za Daily Mail.

– Jako je osjetljiva te ne želi da se ispituje o stvarima o kojima ne želi razgovarati – nastavio je. Sada se liječi u psihijatrijskoj ustanovi gdje je okružena s porodicom i prijateljima. 

Inače, Selena je još ranije u mladosti patila od depresije i anksioznosti, a o tome je oduvijek otvoreno pričala i pozivala one koji se tako osjećaju da potraže pomoć. Prošlog je mjeseca na Instagramu vodila razgovor uživo u kojem je otvoreno priznala kako je depresija bila dio njenog života punih pet godina. 

Ima li ovaj slom možda veze s Bieberom i njegovim nedavnim navodnim vjenčanjem? Ipak su njih dvoje oduvijek bili savršeni par. 

A i Bieber je navodno teško podnio vijest da je njegova bivša na psihijatriji. Viđen je kako nekontrolirano plače. 

Pročitajte još