Meghan Markle ponovo na udaru kritika: Ista je Angelina Jolie

Piše: Redakcija

Pod lupom javnosti vojvotkinja Meghan je od 2016., odkako se saznalo da je u vezi s britanskim princem Harryjem. Odkako se udala njen modni stil se promjenio, ne pokazuje više dekolte ali i ne nosi prekratke šorceve i haljine. Iako se kraljici to ne sviđa Meghan sebi kad-kad da oduška i pokaže malo više kože nego što bi trebalo.

Ovaj na put na meti kritika našla se Meghan zbog svojih premršavih nogu, a na internetu počele su pljuštati komentari kako je premršava. Kako kažu Meghan ih sve više podsjeća na Angelinu, koja je u posljednjih nekoliko godina baš smršala. Godinama se već piše kako Angelina pati od anoreksije, a Meghan je po mršavom izgledu prepoznatljiva od početka svoje karijere. Mada ovaj put je očito pretjerala što možete zaključiti i iz fotografije.

https://www.instagram.com/p/BnBjVvzBSdN/?hl=hr&taken-by=angelinajolieofficial

https://www.instagram.com/p/BoemDxanfv7/?hl=hr&taken-by=theroyalfamily

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti