Pogledajte Beyoncein spot za pjesmu „Pretty Hurts“

Piše: Redakcija

Radnja spota zapravo govori o svakodnevnom pritisku koje društvo vrši na žene i djevojke da moraju izgledati lijepo inače u to društvo neće  biti prihvaćene. Beyonce u spotu glumi jednu od takmičarki na izboru ljepote, koja zajedno s kolegicama u backstageu prolazi pravu torturu da bi izgledala lijepo. Neke su na ekstremnim dijetama, jedu vatu, druge odlaze na plastične operacije, treće se prskaju sprejevima za samotamnjenje….cilj je samo jedan – izgledati savršeno! Beyoncin osmijeh nestaje kada u jednom trenutku shvata da zapravo sve one trebaju imati samo jedan cilj, a to je da budu sretne.

U spotu se također pojavljuje i najpoznatiji muški albino model Shaun Moss. Pogledajte Beyoncin novi, ali i realno surovi spot.

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti