Chris Hemsworth: Hollywood je poput tigra kome ne smiješ okrenuti leđa

Piše: Redakcija

Popularni australijski glumac Chris Hemsworth proteklih dana dao je zanimljiv intervju u kojem je govorio o svojoj karijeri, porodici, kolegama. Chris je dosta pažnje posvetio svojoj porodici koju smatra svojim pokretačem i smislom života, a kasnije se osvrnuo i na Hollywood za koji je rekao da je poput tigra koji neprestano vreba te mu ne bi trebalo okretati leđa. Zvijezda filmova o super junaku “Thoru” u kojem igra glavnu ulogu, doživio je veliku slavu i popularnosti, naglasivši da bi više želio da bude upamćen po tome kakva je osoba bio prije nego je snimio ovaj film. 

-Neko ko je saosjećajan. Neko ko je imao dobar smisao za humor. Neko ko je uživao u životu i napravio veliki uspjeh, a koji nije previše ozbiljno shvatio, već je radio naporno i žrtvovao se za porodicu i prijatelje kada je to bilo potrebno. Slava, brak, dolazak prvorođenčeta, sve se to desilo prije tridesete godine. To je vrsta poplave zbog koje morate naučiti da plutate. Glumci, posebno djeca zvijezde, često postaju žrtve slave. Hollywood je nemilosrdna mašina, tigar kojem ne možete okrenuti leđa- izjavio je Hemsworth. 

Hemsworth je nakon snimanja nekoliko serija o super heroju “Thoru” napustio Los Angeles i sa svojom porodicom otišao živjeti u Australiju gdje je kako kaže, našao svoj mir. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti