Julia Roberts: Nezaboravno iznenađenje za 50. rođendan

Piše: Redakcija

Poznato je da holivudska glumica Julia Robert  živi u skladnom braku sa suprugom Danijelom Moderom, a sada je otkrila i šta je to što je, između ostalog, čini sretnom i zadovoljnom kada je brak u pitanju. Naime, ona je u intervjuu za Harper’s Bazaar otkrila da njen suprug pripređuje najbolje poklone na svijetu. 

– Prošle godine me za moj 50. rođendan Danny pitao šta želim raditi i ja sam predložila da odemo negdje sami. Htjela sam da nekoliko dana provedem bez kontakta s drugim ljudima i on mi je to omogućio. Ipak, odlazak je istovremeno bio divan ali i čudan jer smo otišli bez sinova – rekla je Julia.

No, ona je dodala i to da odlazak na zajedničko putovanje nije bio kraj iznenađenjima od strane njenog supruga. 

– Djeca su me nazvala na telefon za rođendan i poželjeli su mi sve najljepše. Bilo mi je teško što nisu bili uz nas. Suprug me je odveo u susjedni grad kako bismo kupili surfersku opremu da me malo razveseli i pokazao mi je ogromnu dasku za surfanje. Pomislila sam da je prevelika, a kada ju je pomakao, moji sinovi su stajali iza nje i potrčali su mi u zagrljaj – rekla je Julia i dodala da se uvijek rasplače kada se sjeti tog iznenađenja. 

Podsjećamo, Julia i Daniel su se upoznali 2001. godine tokom snimanja filma “Mexican”, a vjenčali su se 2002. godine. Imaju13-godišnje blizance Hazela i Finna, te 11-godišnjeg Henryja. 

Image result for julia roberts with family

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti