Glumac našao utjehu nakon razvoda: Channing Tatum u vezi sa britanskom pjevačicom

Piše: Redakcija

Američki glumac Channing Tatum navodno je u ljubavnoj vezi sa pjevačicom Jessie J, pišu britanski mediji. Ovu informaciju medijima prenio je izvor blizak glumcu navodeći kako se Tatum i Jessie J viđaju nekoliko posljednjih sedmica. Navodno su viđeni zajedno na mini golf terenima, a isti izvor navodi kako se Tatum nalazio u pratnji poznate pjevačice na njenim nastupima u Salt Lake Cityju i Seattleu.

https://www.instagram.com/p/Bou3bZNgjpw/?taken-by=jessiej

Ova ljubavna veza iznenadila je javnost obzirom da se Tatum prije samo nekoliko mjeseci razveo od svoje bivše supruge, plesačice Jenne Dewan sa kojom je bio u braku 12 godina. Mediji prenose da se nakon razvoda Jennea posvetila snimanju filmova. Ona je dva mjeseca nakon razvoda u jednom intervjuu izjavila kako je sa Tatumom ostala u korektnim odnosima te da još uvijek nije spremna za nove veze. 

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti