Katie Holmes poput prave dive

Piše: Redakcija

Katie Holmes (39)  pojavila se na crvenom tepihu na predstavljanju nove kolekcije nakita Harry Winstona i zablistala poput prave dive. Glumica je savršeno prikazala sav holivudski glamur. Pojavila je se u staneskoj crvenoj haljini i sa pin up frizurom. Zlatne sandale s crvenom petom dodatno su poboljšale njenu kombinaciju. Glamurozni look upotpunila je crvenim ružom i  skupocjenom ogrlicom.

Iako je u njenom životu bio težak period poslije razvoda sa glumcem Tomom Cruisom, Holmes očigledno godi veza sa Jamieom Foxxom. Ona i Cruise razveli su se 2012. godine, a glumica je dobila skrbništvo nad njihovom kćerkom Suri. Potpisala je i ugovor u kojem je bilo navedeno kako će živjeti kada su u pitanju ljubavi, idućih pet godina. U tom periodu nije smjela javno obznaniti vezu s drugim muškarcem. Upravo zbog toga, Kate i Jamie svoju vezu su sve do prošle godine držali u tajnosti. 

Osim na crvenom tepihu, slavna glumica često pokaže zavidne outfite u kojima odlično izgleda. Dio njenog stila su i pantalone u kombinaciji s jednostavnom bluzom, ali i ležerne haljine.  

View this post on Instagram

😎

A post shared by Katie Holmes (@katieholmes212) on

https://www.instagram.com/p/Bn_KZSUhJyU/?taken-by=katieholmes212

 

Pročitajte još