Intervju koji svi čekaju: Melania otkrila sve o krizi u braku

Piše: Redakcija

Na kanalu “ABC” sutra će biti prikazan ekskluzivni intervju s prvom damom Amerike, Melanijom Trump, u kojem je, navodno, otkrila nepoznate detalje iz svog života o kojima se nagađalo. Naime, kako stoji u najavi, Tom Llamas je iskoristio priliku i Melaniji postavio nekoliko “provokativnih” pitanja, te će Melanija, navodno, otkriti i to kako je Donaldova prevara uticala na njihov brak. 

Tom je ovu priliku iskoristio i da Melaniju pita o čuvenoj Zarinoj jakni, koja je na leđima imala natpis: “Baš me briga, a vas?”, koju je nosila prilikom posjete djeci imigranata, što su mnogi definirali kao njenu poruku suprugu, a povodom njegove politike o imigrantima. 

Intervju “Being Melania – The First Lady” urađen je tokom njenog nedavnog boravka u Africi, a bit će emitiran sutra. Pogledajte najavu. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti