Kraljevsko vjenčanje bez najvažnijih članova porodice

Piše: Redakcija

Sutra će se održati dugoočekivano kraljevsko vjenčanje, drugo ove godine, na kojem će se na vječnu ljubav zavjetovati princeza Eugenie, unuka kraljice Elizabethe, i njen dugogodišnji partner Andrew. I dok mnogi nagađaju da li će njihovo vjenčanje biti raskošnije od onog princa Harryja i Meghan Markle, pojavila se informacija da neki članovi kraljevske porodice neće prisustvovati svečanoj ceremoniji. 

– Vojvoda od Edinburgha možda neće doći na vjenčanje. On i kraljica nisu došli ni na krštenje princa Louisa – rekao je anonimni izvor za britanske medije. 

No, to nije sve. Naime, vjenčanje će propustiti i Camilla koja se mora posvetiti kraljevskim dužnostima, a nagađa se i da će Harry i Meghan propustiti dio slavlja, tačnije zabavu koja je planirana za subotu uveče. 

No, čini se da se mladenci nisu previše potresli zbog ovoga, te je najavljeno da je sve spremno za vjenčanje na kojem će se princeza Charlotte i princ George pojaviti u ulozi djeveruše, ondosno paža. 

Image result for charlotte and george at harry's wedding

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti