Meghan Markle: Razdvojila Harryja od najboljih prijatelja

Piše: Redakcija

Glavna tema britanskih tabloida odkako se udala za princa Harryja je Meghan Markle. Interes o njihovom privatnom životu se ne smanjuje, naročito nakon njene porodične drame, ali medijima je također zanimljiv uticaj koji Meghan ima na Harryja.

Kako piše britanski „Express“ Meghan je u mnogočemu promjenila princa, a u toku veze s njom prekinuo je jako blisko prijateljstvo s Tomom Inskipom i Astrid Harbord. Kako kruže glasine princ se ne druži više s najboljim prijateljima, jer Meghan želi da se što više posveti njoj i zasnivanju porodice. Princ Harry zaljubljen je u svoju suprugu i vjeruje joj, a navodno zbog nje je postao i bliži s ocem.

Razlog prestanka prinčevog druženja s Inskipom jeste što Meghan smatra kako on loše djeluje na princa. Njih dvojica bili su na jednom ludom tulumu u Las Vegasu na kojem su se slikali goli, a slike su nakon nekoliko mjeseci dospjele u javnost, što se smatra jako lošim po princa. Svi fanovi kraljevske porodice očekuju kako će Meghan i Harry uskoro postati roditelji, dok neki smatraju kako njihov brak nema budućnost te da neće opstati.

Pročitajte još