Novi dom poznatog pjevača: Haris Džinović gradi vilu vrijednu dva miliona eura

Piše: Redakcija

Poznati pjevač Haris Džinović, kako pišu srbijanski mediji, gradi luksuznu vilu u beogradskom naselju Senjak. Naime, pjevač je plac kupio početkom prošle godine, a izgradnja vile će, navodno, koštati dva miliona dolara s obzirom na to da je Džinović odlučio da sruši kuću koja se tu nalazila, te da počne izgradnju nove. 

– Vidjeli smo da je angažirao izvođače radova i da sve teče po planu. Pjevač često dolazi da nadgleda situaciju na terenu. Tu je i čuvar koji danonoćno čuva zidove i materijal. Čuli smo i da Haris nije ništa prepustio slučaju, već želi da učestvuje u svakom dijelu izgradnje luksuznog kompleksa – rekao je jedan od komšija poznatog pjevača, a prenosi Story.rs. 

Kako prenose mediji, porodica Džinović će se useliti u novi dom na proljeće naredne godine. 

– Oni žele da se usele već do kraja ove godine, ali to nije moguće. Gornji sprat je predviđen za njihove nasljednike, dok će se u donjem dijelu doma nalaziti prostrani dnevni boravak s ogromnom kuhinjom. Dosta posla ih očekuje. Bit će to moderna nekretnina i vjerujem da će uživati u njoj – otkrio je izvor blizak paru. 

Podsjećamo, Haris će u novom domu živjeti s porodicom, tačnije suprugom Melinom te sinom Kanom i kćerkom Đinom. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti