Jamie Dornan: Slavni glumac očekuje treće dijete

Piše: Redakcija

Poznati irski glumac Jamie Dornan prepoznatljiv je po ulozi u trileru “The Fall” u kojem je glumio seksualnog manijaka i ubicu, te po onoj u triologiji “50nijansi sive” gdje je glumio muškarca opsjednutog seksom. No, Jamie je u stvarnom životu potpuna suprotnost likovima koji su ga proslavili. 

Naime, on je poznat kao simpatičan porodični čovjek koji je od 2013. godine u braku s Ameliom Warner s kojom ima petogodišnju Dulcie i dvogodišnju kćerku Elvu, a ako je suditi po onome što pišu strani mediji, par očekuje svoje treće dijete. 

Jamie je ovu informaciju otkrio za “Sunday Times Style”, ali nije poznato da li očekuju dječaka ili djevojčicu, kao ni to kada bi se beba trebala pridružiti ostatku porodice.

– To je najljepša stvar na svijetu. Obožavam biti tata. Volim biti zaposlen, ali sam isto tako svjestan činjenice da sam mlad otac koji želi provoditi vrijeme sa svojom djecom. Zato ih vodim svugdje sa sobom – govorio je glumac u jednom od intervjua o očinstvu. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti