Zvijezda serije „The Walking Dead“ umrla u 77. godini

Piše: Redakcija

Glumac Scott Wilson koji je u seriji „The Walking Dead“ poznat po ulozi farmera Hershela Greenea, umro je u 77. godini života u svom stanu u Los Angelesu. Dominic Mancini njegov predstavnik kazao je kako je uzrok smrti komplikacije koje su nastale zbog leukemije.

– Bio je nacionalno blago, smiren glas i nježan duh za sve koji su bili u kontaktu s njim – kazao je Mancini za glumca koji je u Živim mrtvacima glumio od 2010. do 2014.

Scott Wilson se glumom počeo baviti 1967. godine, a prva uloga bila mu je ona Harveya Obersta u filmu „U vrelini noći“. Glumio je i u filmovima „Veliki Gatsby“ i „Odlazak u smrt“. Za ulogu u filmu „The Ninth Configuration“ nagrađen je Zlatnim globusom za najboljeg sporednog glumca.

https://www.instagram.com/p/BkwEaD7hdr0/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_camera

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti