Marion Pooch Hill vozio pijan: Pored svog života ugrozio i sinov

Piše: Redakcija

Glumac Marion Pooch Hill vozio je u pijanom stanju te je tako ugrozio svoj i život svog djeteta. Naime, glumac je uhapšen nakon vožnje u pijanom stanju i izazivanju saobraćajne nesreće, a u autu s njim je bio njegov sin. Nesreća se dogodila u američkom gradu Burbanku, a svjedoci su vidjeli vozača za volanom automobila koji je krivudao cestom i prije nego što se zabio u drugi automobil. Također su vidjeli kako glumčev sin sjedi za volanom.

Ipak sreća u nesreći je da niko nije povrijeđen, Marion je uhapšen zbog pijane vožnje i ugrožavanja djetetovog života. Glumac je zadržan u zatvoru, a kaznu koju je morao platiti iznosi 100.000 dolara. Platio ju je ujutro nakon nesreće. Na sudu u Los Angelsu za sedam dana će se morati suočiti i s optužnicom. Glumčev sin predat je majci odmah  nakon nesreće, a niko od njih nije htio komentarisati ovu situaciju.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti