Rita Ora: Ne treba mi pomoć da nađem novog dečka

Piše: Redakcija

Rita Ora, pjevačica porijeklom s Kosova, posljednju je godinu bila u vezi muzičarem Andrewom Wattom, no čini se da je njihovoj ljubavi došao kraj. Naime, ona je u jednoj britanskoj emisiji otkrila da su raskinuli. 

– Hvala na pitanju, ali ne trebam pomoć oko pronalaska nove ljubavi. Mislim da sam dobro… crvenim se – rekla je ona. 

No, to nije sve. Naime Rita je otkrila i to kakvog bi partnera voljela naći u budućnosti.

Image result for rita ora and andrew watt

– Jako mi je važno kakav mu je karakter. Izgled mi je važan, ali ne baš toliko. Više sam za “cijeli paket” – otkrila je pjevačica. 

Ipak, to nije jedini potez kojim je Rita iznenadila svoje fanove posljednjih dana s obzirom na činjenicu da se nedavno pojavila naslovnica magazina “CLASH” na kojoj je pozirala potpuno gola. 

– Naslovnica je ovdje. Hvala Mattu i Clashu na ovoj časti. Osjećala sam se jako ugodno jer mi je pružena mogućnost da budem ono što jesam. To je bilo jako oslobađajuće – napisala je pjevačica na svom Instagram profilu. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti