David i Victoria Beckham: Njihovo imanje će se prodati za čas i još će zaraditi 10 miliona

Piše: Redakcija

David i Victoria Beckham prodaju vilu sa šest spavaćih soba u Beverly Hills-u, za 33 miliona dolara, javljaju američki mediji. Predviđa se da će par od ove prodaje profitirati deset miliona dolara. Penzionisani fudbaler i modna dizajnerica zdanje su kupili 2007., kada je David potpisao ugovor za LA Galaxy vrijedan 250 miliona dolara i kada je porodica svoj život i poslovanje praktično preselila iz Velike Britanije u Ameriku. Mnogi se pitaju šta je razlog zbog kojeg nakon 11 godina prodaju nekretninu, no, on nije senzacionalan. Iako su im djeca završila školu i odrasla u Los Angelesu, razlog za prodaju vile bio je što većinu svog vremena provode u Londonu. Njena prvobitna cijena iznosila je 22 miliona dolara, a vrijednost joj se zbog ulaganja povećala na 33,1 milion dolara. Sastoji se od šest spavaćih soba, devet kupatila, bazena, biblioteke i muzičke sobe, a privatnost joj daje kapija od kovanog gvožđa.

Par koji je u braku od 1999.godine, ostavio je brojne uspomene u vili, a ovdje je i njihovo četvero djece provelo neke od najsretnijih događaja, od rođendana do porodičnih druženja.

– Mnogi o našoj vezi razmišljaju već 20 godina, a David i ja smo poprilično navikli da ignorišemo gluposti i samo nastavljamo dalje. Šteta što ovakve stvari imaju širok efekt na ljude oko nas i to je nepravedno – kazala je Victorija u intervjuu za Vogue povodom 20 godina provedenih s Davidom, i tako demantirala šuškanja o razvodu.

– Mi znamo da smo jači zajedno nego kao pojedinci. Da li bi i jedno od nas bilo u poziciji postići sve ovo da se nismo upoznali i bili zajedno svih ovih godina. Sve je u porodici. Mi smo jači zajedno, nas šest. Mi poštujemo porodičnu vezu i to je ključno – dodala je Victoria.

Rezultat slika za david i victoria with kids

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti