Nakon modne revije manekenka pokazala bolnu fotografiju

Piše: Redakcija

Manekenka Victoria’s Secreta nakon modne revije na sedmici mode u Parizu, podjelila je fotografiju na društvenoj mreži i otkrila stopala koja su puna masnica i žuljeva od nošenja visokoh peta. Georgia Fowler je odlučila da svojim fanovima pokaže drugu stranu njenog posla.

Za Vogue je izjavila kako ne audicijama za revije pokušava biti samokritična.

– Dobivanje neke revije doista ne ovisi o tome koliko ste lijepi ili ne, jer je najčešće to toliko subjektivno. Ne možete se svima uvijek svidjeti i baš zbog toga se ne želim promijeniti ni opterećivati time – kazala je manekenka.

Georgia je rođena na Novom Zelandu, javnosti je poznata po kratkoj vezi s pjevačem Harryem Stylesom 2015., a neko vrijeme je i hodala s Leonardom DiCapriem. U postavi Victoria’s Secret anđelica je od 2016. godine.

View this post on Instagram

🖤

A post shared by GEORGIA FOWLER (@georgiafowler) on

View this post on Instagram

A post shared by GEORGIA FOWLER (@georgiafowler) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti