Idila u domu Doris Pinčić Rogoznice: Muzika i ples

Piše: Redakcija

Hrvatska glumica i voditeljica Doris Pinčić Rogoznica uživa u vremenu koje provodi sa svojom kćerkom Gitom, a ako je suditi po snimku koji je njen suprug objavio na svom Instagram profilu, prava zabava nastaje kada su na okupu  Naime, on je podijelio snimak na kojem  svira gitaru, dok ona s kćerkom u rukama pleše. 

– Evo pjesme koju sam vam obećao izvesti po želji obožavateljice – “Stvari lagane”, Tutti frutti benda. Pišite mi i dalje koje pjesme želite čuti u mojoj izvedbi. Veliki pozdrav – napisao je Boris ispod videa. 

https://www.instagram.com/p/BogXPFcFMFE/?utm_source=ig_embed

Podsjećamo, Doris i Boris su kćerku dobili  krajem juna ove godine, a imaju i četverogodišnjeg sina Donata koji, ako je suditi po snimku, nije prisustvovao ovom porodičnom druženju. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti