Rocky se vraća u ring: Stallone u ulozi učitelja

Piše: Redakcija

Nastavak čuvenog filma o legendarnom “Rockyju” čija se premijera očekuje u novembru, oduševio je mnogobrojne ljubitelje lika i djela čuvenog Rockyja Baloboe. Ovoga puta u nešto izmijenjenim ulogama u filmu će se pojaviti Silvester Stallone u ulozi trenera mladog boksera Adonisa Creeda koga glumi Michael B. Jordan. Sa druge strane ringa naći će se čuveni švedski glumac Dolf Lundgren koji će ponovo igrati Ivana Draga, ruskog “čovjeka-mašinu” koji se susreo sa Stalloneom u četvrtom nastavku čovenog filma.

Novo lice ovoga puta je Florijan Munteanu, rumunski maneken koji će odigrati ulogu Dragovog sina. Ovo će za Munteanua biti prva ozbiljnija uloga na filmu, a mladi maneken koji se do sada pojavljivao u nekoliko muzičkih spotova, ovoga puta će u ulozi Viktora Draga pokušati savladati mladog boksera Adonisa koji je željan osvetiti svoga oca. Novi nastavak filmskog hita nosi naziv “Creed 2”, a pored čuvenih glumačkih imena na filmu će se pojaviti i Tessa Thompson, Wood Harris, Michael Buffer i mnogi drugi. Nema sumnje da će dugo očekivani film izazvati pažnju publike širom svijeta. 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti