Kathryn Mayorga: Cristiano Ronaldo želi me ušutkati

Piše: Redakcija

Studentica i manekenka, Kathryn Mayorga, koja optužuje Ronalda za silovanje, sada tvrdi kako je nogometaš unajmio detektive da je ušutka. Optužuje ga da koristi cijeli tim kako bi omeo istragu, ušutkao je i okaljao njeno ime. Kako kaže 34-godišnja Kathryn u timu se nalazi i detektiv koji kopa po njenoj prošlosti te da je slijedi unaokolo.

Kako tvrdi manekenka privatni detektiv pratio ju je nakon navodnog napada i sjedio preko puta nje dok je s prijateljicom ispijala piće u hotelu. Prema njenim navodima, iskopao je i kaznu za parking koju je imala, provodio sate ispred njene kuće te iskopao detalje iz njenog života. Otac Kathryn Mayorga, bivši vatrogasac, kada je primjetio da mu prate kćerku odveo je u teretanu da se nauči samoodbrani.

Podsjećamo da je Kathryn Ronalda optužila da ju je silovao 2009. godine u apartmanu u Las Vegasu. Iako je tada primila 375 hiljada dolara u zamjenu za šutnju, ponovno se odlučila progovoriti smatrajući da su psihičke posljedice koje je silovanje ostavilo preteške, te da u trenutku dogovora oko šutnje nije bila uračunljiva.

Pročitajte još