Kraljevski fotograf otkrio da su se distancirali: Problemi u braku Meghan i Harryja?

Piše: Redakcija

Iako se čini da se odlično slažu, fotograf Arthur Edwards, koji je čak 40 godina radio za kraljevsku porodicu, otkrio je da u braku Meghan Markle i princa Harryja ne cvjetaju ruže.

– Vidim ogromnu promjenu u njihovom odnosu – izjavio je ovaj fotograf za britanske medije. 

Naime, on je objasnio i to da se princ jednostavno distancirao od svoje supruge, barem ako je suditi po njegovom ponašanju prilikom javnih nastupa. 

– Harry je inače uvijek komunicirao s medijima. No, nekako je to sada zapostavio – rekao je on, a smatra da je Harry zaštitnički nastrojen jer ne želi da svoju suprugu izlaže nepotrebnim tračevima.

Podsjećamo, smrt njegove majke Diane je ostavila ogromne posljedice na princa Harryja, a upravo to je glavni razlog što nastoji da svoju suprugu zaštiti od medijskog pritiska koji je njegova majka trpila. 

https://www.instagram.com/p/BntCzjWFNY8/?hl=en&taken-by=meghan_markle

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti