Rihanna: U Dubaiju prvi put održala make up radionicu

Piše: Redakcija

Poznata pjevačica s Barbadosa u posljednje vrijeme ruši sve rekorde. Bacila se u fashion vode, a sve što izbaci, nestaje s polica u rekordnom roku. Njen brand “Fenty Beauty” dobio je samo pozitivne kritike, a linija donjeg rublja “Savage x Fenty“, rasprodana je u nekoliko sati. 

Kako bi fanovima što bolje predstavila svoju make up liniju, održala je radionicu na kojoj je zajedno sa šminkerima Priscillom Ono i Hectorom Espinalom, podijelila savjete i trikove koje i ona sama prakticira. 

Radionicu pod nazivom “Fenty Beauty Talk” održala je čak u Dubaiju, u hotelu Armani. Zamolila je publiku da bude blaga prema njoj s obzirom na to da joj je bila prva radinica tog tipa.

Rihanna je na sebi imala bež baloner na koji je kasnije nadodala ogroman zlatni pojas i opet ubila stajlingom kao i svaki put. Nije bez razloga prozvana ikonom stila. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti