Hillary Clinton u ulozi sekretarice u TV seriji

Piše: Redakcija

Bivša kandidatkinja za predsjednicu SAD Hillary Clinton po drugi put u svojoj karijeri pojavila se na malim ekranima, ovoga puta u TV seriji “Murphy Brown”. TV serija koja je svoju popularnost stekla 80-ih godina ponovo je počela da se emituje, a glavna uloga je pripala Candice Bergen. U posljednjoj epizodi koja je emitovana proteklog četvrtka Hillary se pojavljuje na razgovoru za posao sekretarice Candice Bergen. U zanimljivoj sceni, Hillary u razgovoru sa Murphy objašnjava kako ona jako liči na Hillary Clinton mada se ne radi o istoj osobi. 

-Želim da znate da se ne plašim napornog rada, da sam kvalifikovana i da sam spremna od prvog dana- rekla je Hillary kojoj je Murphy postavljala pitanja o njenom ranijem radnom iskustvu i poznavanju novih tehnologijaza koje je Hillary rekla da “ima određena iskustva s mailovima”. 

Popularna serija emituje se na američkoj TV stanici “CBS” na kojoj će se od 7. oktobra početi emitovati nova sezona serije “Gospođa sekretarka” u kojoj će se takođe pojaviti Hillary Clinton. Prema nekim saznanjima pored Hillary u seriji bi mogle zaigrati i Madeleine Albright i Colin Powell takođe, svojevremeno državne sekretarke SAD. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti