Gwyneth Paltrow rekla sudbonosno “DA”: Svečanoj ceremonij prisustvovali samo odabrani

Piše: Redakcija

Kako pišu strani mediji, američka glumica Gwyneth Paltrow jučer  se na vječnu ljubav zaklela producentu Bradu Falchuku. Oni su sudbonosno “da” izgovorili na intimnoj ceremoniji u njihovom zajedničkom domu u Hamtonsu, a vjenčanju su prisustvovali brojni poznati među kojima Cameron Diaz, Steven Spielberg, Rob Lowe i drugi. 

Iako je glumica prethodno najavljivala da će je do oltara otpratiti bivši suprug Chris Martin, s kojim je nakon razvoda ostala u prijateljskim odnosima, to nije bio slučaj. 

Podsjećamo, Gwyneth i Brad upoznali su se 2014. godine na snimanju serije “Glee”, a svoju vezu su držali u tajnosti sve do 2015. kada su se pojavili zajedno na premijeri serije “Scream queens”. 

https://www.instagram.com/p/BoVuwm7CfjL/?hl=en&tagged=gwynethpaltrow

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti